Veelgestelde vragen

1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als je op werkdagen voor 16u je bestelling plaatst, verzenden wij het dezelfde dag nog. PostNL zal de bestelling dan, in de meeste gevallen, de volgende dag leveren.

2. Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling. (NL) Bij een bestelling hoger dan €75 betaal je geen verzendkosten.

3. Mag ik sale artikelen retourneren?

Sale artikelen mogen geretourneerd worden, hier ontvang je een tegoedcode per email voor.

4. Wanneer ontvang ik mijn geld terug als ik iets retourneer?

Als je bij ons een artikel retourneert, kan je het bedrag (zonder de verzendkosten) binnen 5 werkdagen, nadat wij het pakket hebben ontvangen, op je rekening verwachten.

5. Waar kan ik terecht met overige vragen?

Je kan ons altijd een privé bericht op Facebook of Instagram sturen, of ons contactformulier invullen. Wij doen ons best om je vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden.

6. Wie bezorgt mijn pakket?

PostNL zal je pakket bij je thuis of bij een ophaalpunt bij jou in de buurt bezorgen. Let wel op: wanneer wij het pakket aan PostNL overgedragen hebben is Wardrobe For You niet verantwoordelijk voor de pakket service. Als je pakket dus een dagje later komt, kunnen wij daar helaas niks aan doen.

7. Kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Je kan bij ons uiteraard je gehele bestelling of een deel daar van retourneren. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • Binnen 14 dagen
  • Gedragen artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Het artikel dient ongedragen, ongewassen en onbeschadigd te zijn.
  • Er mogen geen (make-up) vlekken op het artikel zitten wanneer deze wordt geretourneerd.
  • Het prijskaartje dient aangehecht te zijn.
  • Defecte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
  • De kosten van het retourneren zijn voor jezelf.
  • Niet naar transpiratie ruiken

Wij geven geen garantie op soorten van bedrukkingen of beplakkingen van het artikel dat u bij ons heeft aangeschaft. Bijvoorbeeld strassteentjes, studs, bolletjes, franjes etc. Ook vallen ritsen, knopen of andere sluitingen niet onder onze garantie.